Kontakt oss på: kundeservice@medex.no / Om oss

GRATIS FRAKT OVER 500,- | 30 DAGERS ÅPENT KJØP

GRATIS FRAKT OVER 500,- | 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Om oss

Vi er en norsk nettbutikk med fokus på treningsprodukter, sportsbeskyttelse, treningsteknologi, test- og måleutstyr og kosttilskudd. Vi søker hele tiden etter nye og unike leverandører med produkter som kan gi deg fortrinn og økt treningsglede både som mosjonist og aktiv utøver på toppnivå.  Vi omfavner også godt design og høy kvalitet og hos oss får du opp til 4 års garanti fra flere leverandører. Vi har også andre produkter som forbedrer restitusjon, forebygger skader og bidrar til rask rehabilitering. 

Om Medex Norge AS

Medex Norge AS ble startet i 2019 med fokus på ortoser og støttebandasjer fra Medex International Ltd. I dag har vi kontorer på SNØ i Lørenskog og et bredere fokus på idrett og god helse med flere andre produkter innen treningsteknologi, sportsbeskyttelse, treningsutstyr, rehabilitering og kosthold. Selskapet valgte derfor å endre fra Medex logo til egen logo, MDX, men har beholdt selskapsnavnet Medex Norge AS. 

Målet for oss i Medex er å tilby produkter av god kvalitet og som kan bidra til at treningsøktene dine blir mer effektive, tryggere og gi deg økt motivasjon og en bedre opplevelse. Vi omfavner også god design og nisjeleverandører. Derfor kommer du til å finne flere produkter som det kun er vi som leverer.

Produkter for albue

Våre produkter

Våre produkter retter seg mot teknologi som kan forbedre treningsøkter, trening, restitusjon, beskyttelse, kosttilskudd, skadeforebygging og rehabilitering. Selv om vi opprinnelig startet med ortoser og støttebandasjer, så har dette fått mindre fokus etter hvert som vi har utvidet sortimentet. 

I dag er det i stor grad treningsteknologi, sportsbeskyttelse og kosttilskudd som vi har økt oppmerksomhet mot. Med gode merker som blant annet KASK, KOO, TaiDoc, Stryd, SKIP sportsernæring og kosttilskudd, Crifit og FLOW massasjepistoler, Sailfish våtdrakter, Zen Products, XBrave, 100%, Wahoo, Coros, K-Tape og Normatec har vi fått et solid sortiment av kvalitetsprodukter som kan forbedre treningsøkter, restitusjon og redusere skade. 

Noen av produktene vi har er helt nye på det Norske markedet som f.eks. XBrave og Stryd, og som tilbyr mer moderne eller nye løsninger på beskyttelse og trening enn det som allerede er tilgjengelig i Norge.

K-tape Men pushup
Medex Norge - Kne

Noen produkter du savner hos oss?

Medex Norge er en norsk nettbutikk og hvis det er produkter du savner i vårt sortiment så tar vi veldig gjerne imot tips om dette. Har du ris eller ros så er dette også noe som holder oss skjerpet og er absolutt velkommen hos oss.

Send oss gjerne en mail hvis du vil ha tilsendt produktkataloger fra noen av våre leverandører eller ønsker å avtale et møte med oss. Besøksadressen vår er Snøfonna 1, 1470 Lørenskog.

Har noe noe på hjertet?

MDX logo svart
Handlekurv
Butikk
Min konto