Medex Norge AS

Er leverandør av sportsbeskyttelse, profesjonelle ortopediske støtter og støttebandasjer, treningsprodukter, test- og målingsutstyr samt andre produkter for å forebygge skader og rask rehabilitering.

Om Medex Norge AS

Medex Norge AS ble startet i 2019 med fokus på ortoser og støttebandasjer fra Medex International Ltd. Medex International Ltd ble startet av flere ortopediske kirurger i Hong Kong i 1999 med fokus på innovasjon, kunnskap og kvalitet. Etter oppstarten av Medex i Norge så har Medex Norge AS utvidet sortimentet og hatt et bredere fokus med flere andre produkter innen treningsteknologi, sportsbeskyttelse, treningsutstyr, rehabilitering og kosthold og selskapet valgte derfor å endre fra Medex logo til egen logo, MDX, men har beholdt selskapsnavnet Medex Norge AS. Målet for oss i Medex er å tilby produkter av god kvalitet og som kan bidra til at treningsøktene dine blir mer effektive, tryggere og gi økt motivasjon.

Produkter for albue

Våre produkter

Selskapets produkter retter seg mot beskyttelse, trening, skadeforebygging og rehabilitering, slik at man raskt skal gjenvinne eller opprettholde sin naturlige bevegelse og funksjon. Ortoser og støttebandasjer fra Medex er brukt av ortopediske spesialister, ryggkirurger, primærhelsetjenestere, smertebehandlingsspesialister, fysioterapeuter, podiatriste, kiropraktorer, idrettsutøvere og andre helsepersonell i mange land. I tillegg er mange av selskapets medisinske apparater og tilhørende tilbehør brukt av idrettsutøvere og pasienter for skadeforebygging og hjemme-behandling av fysioterapi. Disse produktene er foreløpig ikke presentert i nettbutikken, men be gjerne om å få tilsendt elektronisk katalog hvis du jobber innen helse eller rehabilitering.

Etter å ha startet Medex Norge AS med kun ortoser og støttebandasjer så har Medex Norge AS tatt inn en egen serie av produkter for sportsbeskyttelse under eget brand, MDX Protect. I tillegg har selskapet fått agentur på Laktatmåler og flere andre produkter fra TaiDoc, posture corrector og andre produkter fra Swedish Posture, K-Tape m. fl. Medex Norge AS vil derfor fortsette å øke sortimentet med produkter som passer inn i et konsept som bygger på beskyttelse for å unngå skade, riktig trening før og etter skade, produkter for rask restitusjon og rehabilitering.

«from Protection to Perfection»

Håndledd
Produkter for føtter
Medex Norge - Kne

Medex salgspartner?

Medex Norge vil i hovedsak fungere som grossist og ønsker derfor å komme i kontakt med samarbeidspartnere, agenter og distributører innenfor idrett og rehabilitering og som ønsker å selge eller på ennen måte fronte våre produkter.

Send oss gjerne en mail hvis du vil ha tilsendt vår produktkatalog eller ønsker å avtale et møte. 

Vil du starte et samarbeid med Medex Norge?

Shopping cart

0

Du har ingen produkter i handlekurven.