Medex Norge AS

Er leverandør av sportsbeskyttelse, profesjonelle ortopediske støtter og støttebandasjer, treningsprodukter, test- og målingsutstyr samt andre produkter for behandling og rehabilitering.

Om Medex International

Medex international ble startet av flere ortopediske kirurger i 1999 med fokus på innovasjon, kunnskap og kvalitet. Etter mange års kontinuerlig forskning og utvikling er flere av produktene nå anerkjent av medisinske fagfolk og idrettsutøvere i store deler av verden . Medex har siden oppstarten fokusert på markeder i Amerika og Asia, men ønsker nå også å opparbeide seg et marked i Europa.

Produkter for albue

Våre produkter

Selskapets produkter retter seg mot trening, skadeforebygging og rehabilitering etter operasjon og skade, slik at man kan gjenvinne eller opprettholde sin naturlige bevegelse og funksjon. Produktene fra Medex er brukt av ortopediske spesialister, ryggkirurger, primærhelsetjenestere, smertebehandlingsspesialister, fysioterapeuter, podiatriste, kiropraktorer, idrettsutøvere og andre helsepersonell i mange land. I tillegg er mange av selskapets medisinske apparater og tilhørende tilbehør brukt av idrettsutøvere og pasienter for skadeforebygging og hjemme-behandling av fysioterapi. Disse produktene er foreløpig ikke presentert i nettbutikken, men be gjerne om å få tilsendt elektronisk katalog hvis du jobber innen helse eller rehabilitering.

Håndledd
Produkter for føtter
Medex Norge - Kne

Medex salgspartner?

Medex Norge AS er et selskap under etablering som i løpet av 2020 vil tilby Medex sine produkter og kompetanse til det norske markedet. Medex Norge vil i hovedsak fungere som grossist og ønsker derfor å komme i kontakt med samarbeidspartnere, agenter og distributører innenfor idrett og rehabilitering.

Send oss gjerne en mail hvis du vil ha tilsendt vår produktkatalog eller ønsker å avtale et møte. 

Vil du starte et samarbeid med Medex Norge?


Kontakt oss nå

Shopping cart

0

Du har ingen produkter i handlekurven.