Kontakt oss på: kundeservice@medex.no / Om oss

GRATIS FRAKT OVER 1000,- | 30 DAGERS ÅPENT KJØP

GRATIS FRAKT OVER 500,- | 30 DAGERS ÅPENT KJØP

Informasjonskapsler

Erklæring om informasjonskapsler

Her kan du lese om hvordan og hvorfor www.medex.no (“Nettsiden”) bruker informasjonskapsler og lignende teknologier. Vi referer til Nettsiden, alle funksjoner, funksjonalitet og innhold på den som «Tjenester». Tjenestene leveres av Medex Norge AS («vi», «oss», «våre»). Vi bruker informasjonskapsler for å skille deg fra alle andre brukere av Nettsiden vår og forstå hvilken informasjon og reklame som passer deg og andre besøkende best. Det bidrar også til å gi deg den beste brukeropplevelsen når du bruker Nettsiden vår. Ved å fortsette å bruke Nettsiden godtar du vårt bruk av informasjonskapsler.

For mer nyttig informasjon om informasjonskapsler kan du se www.allaboutcookies.org

 

Hva er informasjonskapsler?

Lokal lagring av data og informasjonskapsler (ofte kalt cookies) innebærer at ulike typer data lagres lokalt på din enhet via nettleseren din. Slike lokalt lagrede data kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist og tilsvarende atferd hos nettsteder vi har et samarbeid med. Informasjonskapsler er filer som inneholder ulike typer data som lagres lokalt på din enhet via nettleseren din. “Øktinformasjonskapsler” er informasjonskapsler som midlertidig blir lagret på enheten din når du bruker våre Tjenester. “Vedvarende informasjonskapsler” blir lagret på enheten din en gitt periode etter at du har forlatt våre Tjenester. Det varierer fra informasjonkapsel til informasjonkapsel hvor lenge den vedvarende informasjonkapselen blir liggende.

 

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?

Vi bruker informasjonskapsler til å:

  1. Lære hvordan du bruker nettsiden vår (f.eks dine innloggingsdetaljer, hvor langt du har kommet i bestillingen din, osv.);
  2. Skille deg fra andre brukere av nettsiden vår;
  3. Gi deg en personlig brukeropplevelse som er unik for deg;
  4. Forbedre opplevelsen din når du besøker nettsiden vår;
  5. Tilby deg relevante tilbud på andre nettsteder og plattformer i et forsøk på å markedsføre våre tjenester for deg.

 

Hvilke type informasjonskapsler bruker vi?

Vi bruker både førsteparts- og tredjeparts informasjonskapsler på nettsiden vår

  • Førsteparts informasjonskapsler: Førsteparts informasjonskapsler er informasjonskapsler som kommer fra Nettsidens domene, og blir i de fleste tilfeller brukt til å identifisere språk- og lokasjons preferanser eller gjengi grunnleggende nettsidefunksjonalitet. For eksempel, hvis du legger igjen en kommentar på nettsiden vår kan du velge å lagre navnet ditt og epost-adressen i informasjonskapsler. Dette lagres for å forenkle bruken slik at du slipper å fylle inn informasjonen på nytt hver gang du legger igjen en ny kommentar. Disse informasjonkapslene varer i ett år. Hvis du har allerede har en konto og logger inn på Nettsiden vår, vil vi sette opp en midlertidig informasjonkapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar dette. Denne informasjonkapselen inneholder ingen personlig data og blir fjernet når du lukker nettleseren din. Når du logger inn vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre innloggingsinformasjonen og skjermvalgene du tar. Informasjonkapslene som lagrer innloggingsinformasjon varer i to dager og skjermvalginformasjonkapslene varer i et år. Hvis du velger “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen vare i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din vil innloggingsinformasjonkapslene bli fjernet.
  • Tredjeparts informasjonskapsler: Tredjeparts informasjonskapsler tilhører og forvaltes av andre parter. De følgende informasjonskapslene er implementert (eller kommer til å bli implementert) på Nettsiden:
informasjonkapselBeskrivelsePersonerklæring og/eller Opt-out link *
Google AnalyticsVi bruker Google Analytics til å forstå hvordan du bruker nettsiden vår slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen, samt måle ytelsen av våre markedsføringskampanjerhttps://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Google AdsVi bruker Google AdWords sporingskode for å forstå om du fullfører bestemte handlinger på nettstedet vårt etter at du har sett eller klikket gjennom en av våre annonser som vises via Google Ads. Basert på innholdet du har interagert med på nettstedet vårt, kan vi levere målrettede annonser på Google, YouTube og andre Google-partner nettsider.https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en
FacebookVi bruker Facebook Pixel for å forstå om du gjennomførte gitte handlinger på nettsiden vår etter at du hadde sett eller klikket på noen av våre annonser på Facebook. Basert på innhold du har interagert med på nettsiden vår, kan vi tilby deg målrettet annonser på Facebook og andre Facebook partner nettsider.https://www.facebook.com/help/568137493302217
MailchimpVi bruker Mailchimp til å sende deg markedsføringseposter som inneholder spesielle tilbud eller målrettet informasjon som du vil finne relevant. E-poster fra Mailchimp vil bare bli sendt til deg etter at du har bedt om å abonnere på vårt nyhetsbrev og / eller markedsføringsepost.https://mailchimp.com/legal/privacy/

* Ved å klikke på linkene over forlater du www.medex.no nettsiden. Linkene du velger sender deg videre til en nettside som ikke er kontrollert av oss. Vi støtter- og validere ikke informasjonen og materialet som nettsidene linked til innholder.

 

Hvordan blir informasjonskapsler brukt i annonsering?

Vi bruker tredjeparts informasjonskapsler fra andre selskaper som kan bruke informasjonen om ditt besøk til Nettsiden vår og andre nettsider for å tilby deg relevant annonsering som du kan være interessert i. Disse selskapene kan også bruke informasjonskapsler til å måle effekten av annonsering. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lage en profil av din browsing historikk på tredjeparts nettsider. Informasjonen som blir samlet inn i denne prosessen gir oss ikke tilgang personlig identifiserbar informasjon som navnet ditt eller annen kontaktinformasjon, med mindre du ønsker å gi oss dette. Vi bruker imidlertid aggregerte data fra tredjeparter for å vise deg relevant, interessebasert annonsering.

 

Hvordan avviser og sletter jeg informasjonskapsler?

Du kan endre dine preferanser relatert til informasjonskapsler i nettleseren din. De fleste nettlesere tillater deg å slette informasjonskapsler eller slå av denne funksjonen. Om nødvendig, vennligst se nettleserens supportside direkte eller se linkene nedenfor:

Husk at de fleste nettlesere automatisk godtar informasjonskapsler. Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal bli brukt, er det mulig at du aktivt må slette informasjonskapslene. Hvis du aviser bruken av informasjonskapsler vil det fortsatt være mulig å besøke Nettsiden vår. Husk at ved å blokkere eller slette informasjonskapsler som er brukt på Nettsiden kan det resultere i at noen funksjonaliteter ikke fungerer som de skal, og det kan være at du ikke vil ha mulighet til å se alle fordelene med Nettsiden. Ved å bruke Nettsiden vår uten å avvise eller slette noen eller alle informasjonskapslene, sier du deg enig i at vi kan plassere de informasjonskapslene som du ikke har avvist eller slettet på din enhet.

 

Oppdateringer av vår erklæring om informasjonskapsler

Vi kan komme til å oppdatere denne erklæringen sporadisk for å gjenspeile endringer i informasjonskapslene vi bruker eller av operative eller lovmessige årsaker. 

Ved spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler, send oss en mail på kundeservice@medex.no.

Sist oppdatert: 28.05.2019

MDX logo svart
Handlekurv
Butikk
Min konto